Conference League

Με Αουγκούστο και Ναρεϊ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ

Την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ (20:30, Novasports2) και πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο «Teddy Stadium» (20:30, Novasports2, Sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) και καλείται να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τον γ’ γύρο των προκριματικών του Conference League.

Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων», η οποία έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και την ισοπαλία με 0-0 στην Τούμπα. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα πάρει τη θέση του Χάρη Τσιγγάρα στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ του Γιάννη Κωνσταντέλια στην τριάδα πίσω από τον Τόμας.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, Μιχαηλίδης και Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας, με τον Μπάμπα και τον Κεντζιόρα να καλύπτουν τις θέσεις των μπακ στα αριστερά και στα δεξιά αντίστοιχα. Ο Ντόουγκλας Αούγκουστο θα πάρει φανέλα βασικού και θα έχει δίπλα του στη μεσαία γραμμή τον Σβάμπ, ενώ στα «φτερά» θα αγωνιστούν οι Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ, με τον Τάισον να κινείται πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Σαμάτα, Φιλίπε Σοάρες, Ράφα Σοάρες, Τζίμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x